Aux Gaietés de la Sabotière

Charmant gastenverblijf in de streek van Chimay

Neem contact met ons!

Over ons

Véronique en Jean-François heten u van harte welkom! Kom binnen en ontdek de magie van deze oude klompenmakerij, die we hebben omgetoverd tot een comfortabel en streekeigen gastenverblijf, op een steenworp van Chimay en de Franse grens.

Onze gastenkamers

Drie charmante gastenkamers met alle comfort, aparte ingang en privéparkeerplaats.

Als u dat wilt, kunnen we uw kamer voorzien van twee aparte bedden.

Ruime kamer met dubbel bed (160 x 200 cm) en eigen badkamer.
Badhanddoeken en kamerjassen op de kamer.

Prijs per overnachting voor twee personen,
 ontbijt inbegrepen

95€

 Boek nu uw kamer “Les Sabotiers”

Romantische kamer, warme sfeer, met dubbel bed (180 x 200 cm). Privébadkamer naast de kamer. Badhanddoeken en kamerjassen op de kamer.
Prettige kleine kamer met dubbel bed voor een volwassen of twee kinderen (140 x 200 cm). Gedeelde badkamer. Badhanddoeken en kamerjassen op de kamer.

Prijs per overnachting voor twee personen,
ontbijt inbegrepen

95€

 Boek nu uw kamer “Les Fleurteuses”

Chargement en cours...
Het laden...
Chargement en cours...
Het laden...

Onze gastentafel

Iedere avond staat Véronique achter de pannen om u een gastronomisch menu te bereiden op basis van streekproducten, groenten uit de eigen moestuin en fruit uit de boomgaard. Avondmaal of ontbijt dienen we op in de familie-eetzaal of op het terras, al naar gelang het weer. En natuurlijk serveren we een menu dat meedanst op het ritme van de seizoenen.

De streek

Op zoek naar actie? In onze streek bruist en gonst het van de activiteiten. Er zijn tal van prachtige plekjes om te ontdekken (kasteel van Chimay, vlinderschuur in Virelles, Aquascope in Virelles, de meren van Eau d’Heure, het Glasmuseum in Trélon, het meer van Val Joly…). De idyllische en charmante omgeving, vol groen, is rustgevend en ideaal voor een weekendje-weg-van-alles … Weet u niet waar naar toe? Niet getreurd, u krijgt bij ons alle mogelijke informatie over de wandel- of fietstochten in de buurt.

Foto’s

Vidéo

Culinaire workshops voor volwassenen “Marmiton et Polochon”

De workshops zijn er voor iederéén: voor de doorgewinterde, de beginnende of gewoon de nieuwsgierige koks, alleen, met z’n tweeën, onder vrienden of onder collega’s. Véronique rekent alleen op uw goede humeur terwijl ze de fijne kneepjes van het kookvak en al haar kennis, recepten en goede adresjes met u deelt.

Duur: de workshop begint om 16.30 u en tegen zevenen wordt er gegeten.
Tarief: workshop voor volwassenen € 20 + € 40 voor de ter plaatse gebruikte maaltijd, € 20 + € 33 voor een meeneemmaaltijd (laat bij de reservering weten of u graag meeneemt wat u zelf hebt klaargemaakt.)
De prijzen gelden per persoon.

www.marmitonetpolochon.be

U kunt per e-mail of telefonisch inschrijven voor een workshop. Voor een goed verloop van de workshops hebben we een minimaal aantal deelnemers nodig. Zijn die er niet, dan behouden we ons het recht voor de workshop op te schorten. U dient ter plaatse en contant te betalen.

Speciale voorwaarden voor ondernemingen

Voor bedrijven hebben we speciale voorwaarden en een formule logies + ontbijt + avondmaaltijd.

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Waar u gegarandeerd mee scoort? Ontdek de geschenkcheques van de Sabotière.

Neem contact met ons !

Hoe ons te vinden

Rue de Forges, 6
6596 Seloignes (Momignies)
Belgique

Aux Gaietés de la Sabotière